Laden. Een ogenblik geduld.

Huiszwaluw opbrengsten ten behoeve van Texel Big Day beschermings-doel

De Texel Big Day is een 24-uur durende event op 12 mei 2018 op Texel waarbij 15+ teams van vogelaars zoveel mogelijk vogelsoorten proberen waar te nemen waarbij teams tegen, maar vooral ook met elkaar strijden. Met elkaar voor een goed doel. Dit jaar is dit de Huiszwaluw, een soort op de Nederlandse Rode Lijst waarvan in de afgelopen decennia meer dan 80% van de Nederlandse populatie verdwenen is. AGAMI eigenaar Marc Guyt en AGAMI fotograaf Martijn Verdoes doen dit jaar weer mee als team 'Dutch Knights'. Alle opbrengsten van de Huiszwaluw beelden in deze Special komen ten goede aan de Huiszwaluw, het beschermingsdoel van de Texel Big Day. Meer informatie over de Texel Big Day kunt u hier terugvinden: www.texelbigday.nl * Deze actie geldt alleen voor de beelden in deze Special en indien gebruikt voor 1 oktober 2018.
Items:
Pagina: /

Helaas, wij konden geen beelden vinden met deze zoekwoorden. Controleer of de zoekwoorden goed gespeld zijn, zoek opnieuw met andere zoekwoorden of neem contact met ons op. Wellicht kunnen wij helpen met het vinden naar het gewenste beeld.


van

Download

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Verzenden

Download

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je bestand wordt nu klaargezet.

Waiting icon

Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.


Sluit
Laden. Een ogenblik geduld.

Inloggen

Er is bij ons geen account bekend met deze gegevens. Pas je inloggegevens aan en probeer het opnieuw.
Je hebt een nieuw wachtwoord aangevraagd. Heb je deze mail niet ontvangen? Probeer opnieuw een wachtwoord aan te vragen of neem contact met ons op.
Je account is verlopen
Je account is geblokkeerd omdat er te vaak is geprobeerd om in te loggen met de verkeerde gegevens. Vraag een nieuw wachtwoord aan via 'Wachtwoord vergeten'.

Log hieronder in met je gegevens of maak een account aan.Nog geen account?

Met een AGAMI account krijg je toegang tot onder andere bestellen van foto's, foto's downloaden en persoonlijke albums. Let op dat deze website uitsluitend voor professionele beeldkopers bedoeld is.

Account aanmaken
Laden. Een ogenblik geduld.

Wachtwoord vergeten

Je hebt geen e-mailadres ingevuld. Vul een geldig e-mailadres in.
Dit e-mailadres bestaat niet in onze gegevens. Vul een ander e-mailadres in.

Vul hieronder je e-mailadres in waarmee je bent ingeschreven bij de beeldbank. Je ontvangt een e-mail met een link om je wachtwoord te herstellen.

We hebben een e-mail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. De e-mail bevat een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Sluit

Deze website maakt gebruik van cookies, leest u aub onze Privacy statement.

Meer informatie Akkoord